Mulţumiri

Personal, dorim să aducem calde şi sincere mulţumiri tuturor familiilor şi persoanelor care şi-au manifestat simpatia şi ne-au susţinut, fiindu-ne alături în momentele de încercare prin care am trecut în ultimele luni.
” Căci Fiul Omului va să vină întru slava Tatălui Său, cu îngerii săi; ŞI  ATUNCI  VA RĂSPLĂTI  FIECĂRUIA  DUPĂ  FAPTELE  SALE.” ( Matei 16, 27);



Elena Borca, preşedinta Asociaţiei culturale „Frăţia”

Gheorghe Borca, parohul Bisericii „Adormirea Maicii Domnului”

I.L. Caragiale,
„E foarte greu, așa gândesc eu, să scrii românește; nu doar pentru limba românească, fiindcă și în limba noastră se poate spune frumos orice adevăr; ci pentru lumea românească, în fața căreia nu orice adevăr trebuie spus, fie spus cât de frumos — ba, încă mai ales atunci... (...) Nu ne bântuie numai frica de a ne spune părerea, ci și frica de a asculta, exprimată cu îndrăzneală de către altcineva, părerea noastră proprie... Tremurăm ca nu cumva glasul acelui altcineva să pară a fi al nostru... (...) Trecem pe lângă absurditate și nu ridicăm măcar o sprânceană revoltată; auzim neghiobia și nu zbârcim măcar dintr-o nară dezgustată; vedem impostura și ticăloșia și zâmbim”.

No comments: