Oportunitate de angajare pentru vorbitori de limbă suedeză !

Sectia Comerciala a Ambasadei Suediei de la Bucuresti semnaleaza intentia unei companii suedeze de a angaja vorbitori de limba suedeza pentru sediul lor de la Cluj.
In cazul in care sunteti interesati, contactati: recruitment.bucharest@swedishtrade.se pentru  mai multe detalii.

Profilul candidatului:

-          Good general business understanding and good customer service or HR knowledge
-          Excellent time management and organizational ability
-          Experience of SAP HR, Payroll related systems desired CRM experience desirable
-          Fluent in Swedish and good in English
-          Experience in: HR Administration, Compensation and Benefits, Learning and Development, Recruitment / Staffing, Data Management – Reporting

Bredäng- Invitaţie la Liturghia Arhierească de Crăciun


    Iubiţi Fraţi!
        Vă invit cu mare drag să ne bucurăm împreună şi anul acesta de Sfânta Naştere a Mântuitorului nostru Iisus Hristos!
Sfânta Liturghie Arhierească va fi oficiată la biserica din Bredäng, pe data de 25 decembrie, cu începere de la ora 11:00, de către PreaSfinţia Sa Macarie, Episcop al Europei de Nord. Apoi, Moş Crăciun va veni să împartă, din desaga-i minunată, tuturor copiilor cuminţi, daruri mult aşteptate.
La final, cu mic cu mare, vă invit, aşa cum este datina, la agapa creştinescă, la a cărei organizare sunteţi bineveniţi să participaţi, după posibilităţi, cu bucate tradiţionale, dar nu numai.
Pentru orice alte informaţii suplimentare vă stăm, ca întotdeauna, la dispoziţie, la numerele de telefon: 08-531 807 44, 070-497 46 63.
În încheiere vreau să urez tuturor ca Sărbătoarea Naşterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos să vă găsească sănătoşi şi bucuroşi. Şi fie ca Lumina Lină ce va coborî din Ceruri în Sfânta Noapte de Ajun să îşi găsească de-a pururea loc în sufletele voastre. Aşa să ne ajute Dumnezeu!
Cu binecuvântări,
Preot paroh Gheorghe Borca

Vrednic este lucrătorul de plata sa


                                    Iubiţi Fraţi întru Hristos! 

        După cum desigur ştiţi, săptămâna trecută au sosit meşterii care au tăiat brazii pentru Sfânta Biserică. Aşa cum am spus, au fost găzduiţi de mine şi de maica preoteasă, care s-a şi ocupat în totalitate (deşi din păcate timpul şi starea de sănătate nu i-au fost chiar cei mai buni aliaţi în această perioadă) de Domniile lor, în sensul pregătirii hranei zilnice.
        Întrucât data plecării se apropie, revine în discuţie problema remunerării celor doi meşteri. Chiar dacă măiestria lor este nepreţuită, anumite costuri personale trebuie cumva achitate. Astfel, am convenit asupra sumei de 50 de euro pe fiecare zi de lucru, pentru fiecare dintre ei. În urma unui calcul sumar ajungem la suma de 1200 de euro. Fac aşadar apel la aceia dintre Dumneavoastră care doresc şi au posibilitatea de a ne ajuta cu atât cât vă stă în putinţă, să putem aduna aceşti bani până cel târziu marţi, 20 decembrie!!! Au lucrat lemnul cu dibăcie, cu drag, cu pricepere, şi nu se cade să lăsăm neplătită asemenea lucrare!
        Vă mulţumesc anticipat şi fie ca Bunul Dumnezeu să vă întoarcă însutita jertfa!

Cu binecuvântări,
Preot Paroh Gheorghe Borca