INVITAŢIE






Parohia „Adormirea Maicii Domnului” şi Asociaţia Culturală „Frăţia” din Bredäng – Stockholm







 Cu dragoste, vă invităm să participaţi la slujba Sfintei Liturghii de Naşterea Domnului, marţi 25 Decembrie 2012, ora 11:00  în Biserica din Bredäng.
Slujba Sfintei Liturghii va fi oficiată de către Preasfinţitul Părinte MACARIE, Episcopul Europei de Nord, împreună cu un sobor de preoţi şi diaconi, la Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Bredäng – Stockholm,  Adresa: Bredängsvägen 260, 127 02 Skärholmen.
Răspunsurile la Sfânta Liturghie, vor fi date  de grupul  coral „CREDO” al Episcopiei Europei de Nord, care va susţine şi un Concert de colinde tradiţionale româneşti, dupa care Mos Craciun va imparti daruri copiilor. La finalul Sfintei Liturghii se va organiza Agapa frăţească unde sunteti invitaţi să luaţi parte şi să degustaţi bucatele noastre româneşti de Crăciun.
 Vă aşteptăm cu drag  în mijlocul comunităţii  noastre.


Miercuri 26 Decembrie 2012, ora 14:00
Joi 27 Decembrie 2012, ora 14:00
Duminica 30 Decembrie 2012, ora 14:00
 Cu drag şi binecuvântări,
Pr. Gheorghe Borca
Tel: 08-53 18 07 44


URARE DE SĂRBĂTORI DIN PARTEA FAMILIEI PR.PAROH GHEORGHE BORCA



Crăciunul este  momentul  sfânt al anului când  minunea naşterii Mântuitorului cuprinde sufletele şi le înnobilează. Să  primim  fiecare zi ca pe un dar nepreţuit. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri.
 Fie ca sărbătorile de iarnă să ne găsească mai buni şi mai aproape de Dumnezeu.
A trecut un an cu aripi frânte peste noi, am înţeles mai mult sau mai puţin despre etern, am încercat să fim mai buni sau mai pioşi. Dar, să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă!

Sărbătoarea Naşterii Domnului să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii cu sănătate şi împliniri!

Hristos s-a născut!

Sărbători fericite!

La mulţi ani, 2013!

Cu drag şi bucurie sfântă,

Pr. Gheorghe Borca
Tel: 08-53 18 07 44
Elena Borca
Mobil: 070-497 46 63