Apel al familiei Pr. Borca pentru biserica din Bredang, Stockholm

Dragii mei,

Revin din nou cu rugamintea sa nu ne dam batuti acum, cand s-au inceput lucrarile la Sf.Biserica.

Avem nevoie de sprijinul Dumneavoastra, caci fara jertfa Altarului din sufletele noastre nu putem face nimic.

 Ispitele sunt mari, raul incearca sa invinga binele, insa cu Credinta si nadejde  biruim.

Am platit cu mare intarziere factura pentru pamant si in curand soseste urmatoarea. Am platit cu pensile noastre si o alta familie ne-a imprumutat cu 8.000 koroane pe care trebuie sa-i returnam intr-o saptamana.

Noi nu ne-am platit facturile noastre pe luna aceasta – o situatie in care nu am fost expusi niciodata dar care probabil dupa cum stiti aduna costuri suplimentare.

Va rugam din suflet faceti mici eforturi si ajutati-ne sa mergem mai departe. Sprijinul este de la Dumnezeu si Dumneavoastra dragii mei.

 Noi personal facem tot ce ne sta in putinta. N-avem de unde mai mult. Fiti alaturi de noi si din putin se aduna mult ca sa putem rezista si continua ridicarea Sfintei BISERICI.

Nu ne parasiti va rugam din inima, avem peste 100 de brazi primiti donatie de la vecinii nostri suedezi, mesterii trebuie si ei platiti si suedezii vor sa aratam asigurarea in caz de accident.

Din pacate nu ne face nimeni asigurare de genul acesta pe biserica sau asociatie.

Am gasit o firma suedeza, care vrea 300 kr pe brad taiat si curatat de crengi ceea ce necesita efort si munca voluntara din partea noastra.

Brazii taiati trebuie adusi la noi pe pamant unde vor fi prelucrati in continuare pentru biserica. O parte din biserica este deja asezata spre uscare si stivuita aici in Ådran si se  continua dar si aceasta necesita alte eforturi.

Asa deci se lucreaza insa trebuie sa se implice mai multa lume nu se poate lasa totul pe doua persoane bolnave desi noi nu ne plangem, vrem sa lasam ceva in urma noastra care v-a fi de folos tuturora in viitor.

Este foarte greu insa, iar noi, nu mai facem fata dar  cu intelegere si incredere in ceea ce dorim sa facem vom reusi.

CEREM AJUTORUL DUMNEAVOASTRA.    AJUTOR !!!

Orice suma cat de mica este binevenita va rugam  sa o trimiteti in contul bisericii BG: 5296-2693

Aveti idei cum putem razbi si iesi din aceste greutati?  va rugam din suflet implicati-va si ajutati-ne ca sa intram impreuna in Casa Domnului care, va fi a noastra a comunitatii romane din Suedia din Stockholm si va fi a oamenilor a credinciosilor care au credinta ortodoxa, sa nu mai folosim spatiile sau bisericile  altora sa mergem cu totii asa cum spune Domnul la Sfanta Carte -  veniti duminica dimineata cu totii in Sfanta Casa Mea, intrati in Casa Mea in fiecare zi.

Totul este al intregii comunitati nu este nimic personal sau al unui grup de romani.

AJUTOR!!!!!    Ne stingem!!!!!

Si daca nu ne-ar fi ajuns disperarea nu am fi facut acest gest de a va trimite aceste cateva randuri, ne temem pentru noi de tot ce este mai rau si stiti bine ca nu va abandonam  si nu dam un pas inapoi, va suntem alaturi pana la moarte.

Pentru orice nelamurire sunati-ne direct pe noi. Tel:             08-53180744       Mobil: 0704974663.

Sunteti tot ceeea ce ne-a ramas inafara de ajutorul lui Dumnezeu pentru a lupta umar la umar sa cladim Sfanta Biserica si sa intram cu totii in ea spunand: MULTUMESC DOAMNE PENTRU MARE MILA TA CA NE-AI AJUTAT SA INTRAM CU DRAG IN SFANTA CASA TA PE CARE NE-AI DARUIT-O NOUA PENTRU RUGACIUNE  SI  AJUTOR

DUMNEZEU SA NE AJUTE SI SA NE LUMINEZE

Cu aleasa pretuire si mii de multumiri,

Elena  si  Gheorghe Borca