Generozitate, modestie şi altruism pentru construirea bisericii din lemn în stil maramureşean la Bredäng, Stockholm

Generozitate, modestie şi altruism pentru construirea bisericii din lemn în stil maramureşean la Bredäng, Stockholm


 Importanţa sprijinului material şi moral acordat  pentru construirea bisericii din lemn în stil maramureşean care se va ridica în Bredäng, la Stockholm, merită a fi subliniată, de fiecare dată .

 O semnificaţie deosebită o are sprijinul material şi moral acordat  de Preasfintitul Macarie, Episcop al Europei de Nord, care a donat pentru ridicarea bisericii din lemn în stil maramureşean suma de 3 000 coroane. 
 Aducem şi pe această cale, Prea Sfinţiei sale, gânduri de recunoştinţă, urări de sănătate şi bucuria de a vedea cât mai multe Biserici ortodoxe româneşti spre înălţare pentru comunitatea românească din Scandinavia.

 Să ne trăiţi întru mulţi ani!

  
 Fiecare gest de generozitate are valoare de sacrificiu personal, în contextul economic complicat al lumii de astăzi. Există încă români credincioşi, cu un înalt standard al respectării valorilor tradiţionale, care fac astfel de gesturi acompaniate de modestie şi altruism.

 În acest an, domnişoara Monica Teodora  Tiron a donat 10.000 de coroane pentru construirea bisericii din lemn care se va ridica în Bredäng.

 Întâmpinăm acest gest cu gânduri de aleasă preţuire, urări de sanatate si spor de la Dumnezeu.


Asociaţia Culturală Româno-Suedeză Frăţia

Preşedinte- Elena Borca 


Parohia Ortodoxă Adormirea Maicii Domnului

Preot paroh, Gheorghe Borca

Pentru orice detalii privind donații în sprijinul proiectului, vă rugăm să ne contactați la nr. de mobil: 0708 67 19 27 sau e-mail: elena.borca@gmail.com