Echipa de muncitori din România ajunge la Stockholm pe data de 9 decembrie pentru Biserica cea nouă

Iubiţi Fraţi întru Hristos!
        Cu mare bucurie vreau să aduc la cunoştinţa Domniilor Voastre vestea pe care o aşteptam de multă vreme: cu voia lui Dumnezeu, echipa de muncitori din România va ajunge la Stockholm pe data de 9 decembrie. Biletele de avion sunt deja emise.
Iată, dragii mei, că în ciuda tuturor ispitelor pe care zilnic le avem de înfruntat, lucrurile par să o ia pe făgaşul lor normal. Pe toată perioada cât vor fi în Suedia, Cucernicia Sa, preotul Ion Popa din Maramureş, împreună cu alţi doi meşteri, vor pregăti lemnul pentru Biserica cea nouă. În ceea ce priveşte cazarea, eu şi maica preoteasă am amenajat o căsuţă de oaspeţi la noi în curte. Rămâne deschisă însă problema asigurării hranei până pe data de 21 decembrie, când se vor întoarce în Romania.
Aşadar, dacă sunt printre Dumneavoastră, persoane dornice să ajute cu mâncare, vă rog să luaţi cât mai repede cu putinţă legătura cu noi la unul din următorele numere de telefon:            08-531 807 44, 070-497 46 63, 070-432 19 80.
        Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze casele şi familiile şi să vă dea bunăsporire întru toate!
Preot paroh Gheorghe Borca

Scriitorul Ştefan Vişan caută un traducător pentru romanul ,,Glasul sângelui’’

  Sunt scriitorul Ştefan Vişan din Sibiu România, autor a 11 romane, o piesă de teatru, e.t.c. În anul 2006 am scris şi tipărit romanul ,,Glasul sângelui’’, roman dedicat scriitorului suedez Per Olof Ekştrom (şi soţiei sale  pictoriţa Ligia Podorean Ekştrom, româncă din Sebeşul de Sus jud. Sibiu), pentru faptul de-a fi iubit şi trăit în ţara noastră timp îndelungat. Dorind să ofer acest roman iubitorilor de literatură din Suedia, apelez la bunăvoinţa Dvs. pentru a găsi în rândurile membrilor societăţii o persoană care ar dori să traducă această carte în suedeză.
   În situaţia (fericită) de-a găsi această persoană alătur E-mailul meu cu rugămintea de-a lua legătura cu subsemnatul:   stevisi80@yahoo.com
   Pentru efortul Dvs. alătur mulţumirile mele cele mai profunde cu urări de succes în acţiunile nobile ce le inteprindeţi.

         Cu deosebită stimă,
                Al D.vs. Ştefan Vişan