Parohia„Sfânta Treime şi Sfântul Prooroc Ioan Botezătorul” din Solna a îmbrăcat astăzi, 7 ianuarie 2013, în ziua prăznuirii„Soborului Sfântului Ioan Botezătorul”, haine de sărbătoare.
Credincioşii au participat la Sfânta Liturghie Arhierească oficiată de Preasfinţitul Părinte Macarie, Episcop al Europei de Nord, împreună cu un sobor de preoti şi diaconi în biserica din Solna-Stockholm, care şi-a serbat ocrotitorul.
Preasfinţia Sa i-a felicitat pe părinţii slujitori ai parohiei, pr. Ioan Ruja, care și-a aniversat onomastica, pr. Florin Balan şi pr. Salvatore Cajozzo, pentru frumoasa activitate pastorală şi misionară. La Sfântul Altar a slujit alături de ceilalţi fraţi întru Hristos, ca invitat şi pr. Gheorghe Borca de la parohia Bredäng-Stockholm.
Preasfinţitul Părinte Episcop Macarie, i-a binecuvântat pe toţi credincioşii prezenţi şi a urat un călduros „La mulţi ani!” tuturor celor care poartă numele Sfântului Ioan.
La sfârşitul Sfintei Liturghii, credincioşii au fost invitaţi la Agapa fraţească pregătită cu dragoste de către enoriaşele parohiei.