Scrisoare de mulțumire adresată Prea Sfințitului Macarie, Episcop al Europei de Nord, din partea enoriaşilor Parohiei „Adormirea Maicii Domnului” din Bredäng - Stockholm

Scrisoare de mulțumire adresată Prea Sfințitului Macarie, Episcop al Europei  de Nord, din partea enoriaşilor Parohiei „Adormirea Maicii Domnului” din Bredäng - Stockholm

Prea Sfințite Părinte Episcop,
Cu aleasă preţuire şi deosebită  bucurie, enoriaşii parohiei „Adormirea  Maicii Domnului” din Bredäng, Vă adresăm sincerele noastre mulțumiri pentru toată grija părintească, bunătatea și căldura dragostei pe care le arătați față de noi,  mulţumim pentru susţinerea de a ridica  Biserica de lemn pentru care am luptat  timp de 27 de ani la Stockholm.
Aducem mulţumiri Prea Sfinţiei Voastre pentru binecuvântarea arhierească cu care aţi salutat iniţiativa Preoţilor Ioan Ruja şi Florin Balan de a sluji impreună cu părintele Gheorghe Borca la Parohia noastră din Bredäng, spre unitate şi sporire spirituală în rândul credincioşilor.
Fără îndoială că porunca Mântuitorului din Evanghelie “Precum Eu v-am iubit pe voi, asa si voi sa vă iubiţi unul pe altul”(In.13,34), se trăieşte în ortodoxie ca mod de comuniune cu Dumnezeu şi cu oamenii în mod evident şi fără făţărnicie. 
Fie ca bucuria și harul sărbătorii Nașterii Domnului să Vă umple inima, iar Mântuitorul Hristos,  Arhiereul cel Veșnic, să Vă dăruiască pace în suflet, sănătate și putere ca să ne păstoriți și să ne povățuiți întru mulți și fericiți ani!
Dorim ca Domnul şi Mântuitorul nostru Hristos să Vă ţină sănătos şi în bună stare şi ca nişte fii duhovniceşti mai mici, mica noastră turmă, cerem binecuvântarea Preasfinţiei Voastre. Amin.
Întru mulţi ani Stăpâne!

No comments: