Crăciun românesc, cu bucurii, la Bredäng! 21 decembrie -Liturghie Arhierească . Moş Crăciun aduce daruri pentru copii, în 25 decembrie!



Duminică, 21 decembrie, la biserica românească din Bredäng, Stockholm, unde funcţionează parohiile   „Adormirea Maicii Domnului”, "Sfânta Treime” şi  „Sfântul  Ioan Botezatorul" va fi un program special dedicat Crăciunului. În această duminică se va săvârşi Sfânta Liturghie Arhierească la care participă Prea Sfinţitul Macarie Drăgoi, Episcopul Europei de Nord iar imediat după Liturghie, copiii vor susţine un scurt concert de colinde. Aceasta, în preambulul unui concert de colinde susţinut de teologi din România cu incepere de la ora 17.00  datorită  strădaniei Părintelui  Florin Bălan.
 În data de 25 decembrie  este organizată, de asemenea, după slujbă, Agapa Creştinească de Crăciun (masa de Crăciun) precum şi un concert de colinde. În aceeaşi zi, Moş Crăciun aduce daruri pentru copii, la biserica din Bredäng! Părinţii ai căror copii participă la acest frumos eveniment sunt rugaţi să anunţe prezenţa pentru o bună organizare şi pentru a putea prilejui bucurii tuturor. Prezenţa copiilor poate fi confirmată la numărul de telefon al doamnei Elena Borca , 0708671927 sau prin e mail la adresa elena.borca@gmail.com.

 Sărbători fericite! Crăciun cu bucurii!


No comments: