LEGĂTURA CU "ACTIV SPIRIT" SE MĂSOARĂ ÎNTR-UN CLICK DISTANŢĂ: http://activspirit.fratia.se/#

 Site-ul ACTIV SPIRIT este, începând din data de 19 noiembrie 2009 un instrument util, frumos şi functional. Meritul aparţine prietenului şi colegului nostru de la ACTIV SPIRIT, specialistul în IT, Carlos Mauricio Cruz Veizaga. Amprenta personală a expertului în IT de la ACTIV SPIRIT este însă pe cale să se dezvăluie cu noi surprize în viitorul apropiat când siteul va primi o imagine îmbunătăţită şi noi funcţionalităţi. Până atunci, Mauricio a interconectat siteul ACTIV SPIRIT cu Blogul oficial. În acest fel, cu un simplu click, se pot accesa prin intermediul siteului, ultimele ştiri publicate pe Blogul ACTIV SPIRIT, un instrument mai simplu de utilizat şi care se pretează la o mai mare mobilitate pentru uploadarea materialelor informative. Un alt detaliu important se referă la proiectul ACTIV PERSPECTIVE XXI care poate fi accesat din aceeaşi pagină principală a siteului ACTIV SPIRIT.
 De pe pagina principală, http://activspirit.fratia.se/#, există şi linkuri către pagina principală a siteului Asociaţiei Culturale Româno-suedeze FRĂŢIA, astfel încât, caracterul util pentru cei interesaţi de toate noutăţile făcute publice prin intermediul acestor instrumente moderne, este evident.
 În viitorul apropiat vor fi evidenţiate şi celelalte instrumente utile de pe siteul ACTIV SPIRIT. Până atunci, reamintim celor interesaţi şi despre existenţa adresei de e-mail activ.spirit@yahoo.com, unde aşteptăm mesaje, păreri, sugestii în legătură cu siteul, informaţiile pe care le pune la dispoziţie ACTIV SPIRIT şi activităţile organizaţiei de tineret a Asociaţiei Culturale Româno-suedeze FRĂŢIA. Tot pentru comentarii sunt deschise şi ştirile postate pe Blogul oficial ACTIV SPIRIT.
(E.S.)

No comments: