Despre românii din Suedia, FRĂŢIA şi ACTIV SPIRIT, la PRO TV Internaţional

   Emisiunea “De suflet” realizata de Anelise Salan si prezentata de Dana Rogoz, la ProTV Internaţional, si-a indreptat, recent, atentia si asupra romanilor din Suedia. Pentru a afla mai multe despre romanii din Scandinavia realizatorii emisiunii s-au documentat si au remarcat , printre altele, şi activitatea Asociaţiei Culturale Româno-suedeze Frăţia. Şi din acest motiv, în cadrul emisiunii a avut loc un dialog în care a fost solicitată intervenţia telefonică a doamnei Elena Borca , preşedinta asociaţiei, discuţia focalizându-se pe proiectul demarat si susţinut de Frăţia, al construirii la Stockholm, a primei biserici cu specific arhitectural românesc din Scandinavia şi a unui complex cultural deosebit.   Tot in cadrul emisiunii "De suflet" de la Pro Tv Intrenaţional a fost luată în discuţie şi activitatea ACTIV Spirit , Organizaţia de Tineret a Asociaţiei Culturale Româno-suedeze Frăţia. Emisiunea a fost realizată şi înregistrată sâmbătă 12 decembrie.
  Emisiunea "De suflet" este difuzată la Pro Tv Internaţional în fiecare sâmbătă, de la 20:30,
  Noul sezon al emisiunii De suflet, anunta realizatorii, a revenit în toamna acestui an, cu foarte multă culoare, distracţie şi invitaţi unul şi unul, într-un spaţiu complet nou, în fiecare sâmbătă, de la 20:30.
  Potrivit realizatorilor, fiecare ediţie va fi una foarte dinamică, exact ca şi prezentatoarea emisiunii Dana Rogoz, care este pusă pe şotii, pe confidenţe dar care este de asemenea pregătită să înveţe lucruri noi de la cei care se vor afla alături de ea, în platou.

No comments: